Το όνομα του νέου specialty, limited edition, Microfarm καφέ.. Rwanda Bumbogo!  Όνομα που μένει εύκολα στο μυαλό.

Τι εστί Rwanda Bumbogo

Πρόκειται για τον 12ο καφέ του Microfarm Project®, ένας μονοποικιλιακός – Specialty καφές (Arabica 100%). Χώρα προέλευσης η Rwanda και σταθμός επεξεργασίας του το Bumbogo. Ο σταθμός επεξεργασίας Bumbogo έδωσε το όνομα στον καφέ μας και σε συνδυασμό με το artisan καβούρδισμά του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας, μας χάρισαν ένα γευστικό προφίλ που δεν μπορεί να επαναληφθεί.

12ος MicroFarm: Rwanda

Γευστικό προφίλ

Άρωμα μελιού, σταφίδας, λάιμ και κακάο, γεύση γλυκιά με υψηλή οξύτητα, και κοφτή επίγευση.

Σε κόκκους ή στο Espresso Bar?

Την πρώτη φορά καλό είναι να το δοκιμάσει κάποιος στα καφεκοπτεία Coffee Island ως Coffee To Go. Μπορείς να το απολαύσεις ως Cappuccino Latte ή Iced Latte.

MicroFarm: Rwanda Bumbogo Cappuccino Latte ή Iced Latte

Και στα 2 αναδεικνύονται τα αρώματα του. Ειδικά το Iced Latte με τον Rwanda Bumbogo σου δίνει ένα ωραίο γλυκό ρόφημα.

Σε έναν τόσο υψηλά βαθμολογημένο καφέ, αρμόζει 100% να δοκιμαστεί με την μέθοδο εκχύλισης V60 ως Φίλτρου. Τα αρώματα του μελιού, σταφίδας, λάιμ και κακάο γίνονται εύκολα αντιληπτά ακόμη και εάν δεν είσαι ειδικός του καφέ, αλλά ένας λάτρης του καφέ! Το μυστικό είναι η σωστή εκχύλιση.

Microfarm εκχύλιση V60 ως Φίλτρου

Επειδή η απόλαυση δεν πρέπει να περιορίζεται στα Coffee Island, σου δίνεται η δυνατότητα να αγοράσεις το λευκό σακουλάκι για το σπίτι. Μπορείς να ζητήσεις να σου αλέσουν τους κόκκους στο κατάστημα, εκτός αν έχεις μύλο άλεσης στο σπίτι.

Έτσι απλά και εύκολα, μπορείς να εκχυλίσεις τον specialty καφέ Rwanda Bumbogo σε espresso μπρίκα, μηχανή Espresso, V60, Aeropress, γαλλική πρέσα, Ηλεκτρική μηχανή.

specialty καφές Rwanda Bumbogo σε espresso μπρίκα

Μπορείς να απολαύσεις το νέο καφέ Rwanda Bumbogo εδώ :

Δοκιμάστε τον πριν εξαντληθεί

 

Εάν θέλετε να μάθετε για το Microfarm Project®, πατήστε εδώ.

Εάν θέλετε να μάθετε για το Direct Trade, πατήστε εδώ.