Πρόκειται για τον 13ο κατά σειρά #specialty καφέ του  MICROFARM PROJECT®, ο οποίος είναι Limited Edition καφές και φυσικά 100% Arabica.

Κένυα Μασάϊ ή Kenya Maasai

Πρόκειται για τον 13ο κατά σειρά #specialty καφέ του  MICROFARM PROJECT®, ο οποίος είναι Limited Edition καφές και φυσικά 100% Arabica.

Ταξιδέψαμε στην Αφρική και γνωρίσαμε τους Maasai κόκκους καφέ από παραγωγούς της ομώνυμης φυλής, οι οποίοι χαρίζουν το όνομά τους στο νέο μας MICROFARM PROJECT® KENYA MAASAI. Οι Maasai εκτός από την κτηνοτροφία, καλλιεργούν καφεόδεντρα σε μικρές φάρμες στα υψίπεδα Kiambu σε υψόμετρο άνω των 1900μ., στους πρόποδες του όρους Κένυα. Η Κένυα ξεχωρίζει για τους ιδιαίτερους και υψηλής ποιότητας καφέδες της. Η ποικιλία Κ7 απ’ όπου προέρχεται ο Kenya Maasai συνδέεται συχνά με την ποικιλία Bourbon. Η μέθοδος επεξεργασίας του καφέ ονομάζεται Kenyan Washed ή Double Fermentation, δηλαδή διπλή ζύμωση.

Γευστικό προφίλ

Άρωμα αποξηραμένου σύκου και φουντουκιού, γεύση μανταρίνι και καραμέλα βουτύρου, γεμάτο σώμα και διαρκής επίγευση.

Γευστικό προφίλ MICROFARM PROJECT® KENYA MAASAI

Να σου προτείνουμε το απόλυτο;

Ο Kenya Maasai ταιριάζει με όλα τα ροφήματα. 1 ρόφημα όμως είναι αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις. Freddo espresso με τον Kenya Maasai! Άλλο επίπεδο!

MICROFARM PROJECT® KENYA MAASAI

Κι αν πάλι είσαι ένας έμπειρος home barista, αγοράζεις το σακουλάκι των 200g σε κόκκους και εμείς στον αλέθουμε. Έτσι η απόλαυση δεν περιορίζεται σε ένα καφεκοπτείο Coffee Island.

Μία κούπα καφέ Kenya Maasai σε συνοδεύει στο σπίτι, στην δουλειά, στις διακοπές..

Μπορείς να απολαύσεις το νέο καφέ Kenya Maasai εδώ:

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΝ!

Εάν θέλετε να μάθετε για το Microfarm Project®, πατήστε εδώ.

Εάν θέλετε να μάθετε για το Direct Trade, πατήστε εδώ.