Ο Καφές έγινε Επιστήμη

Απολαμβάνουμε τη γεύση φυσικά και χωρίς συμβιβασμούς!

Share on Facebook148Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Email this to someone

Εμείς στην Coffee Island αγαπάμε τον καφέ, σκεφτόμαστε τον καφέ, ζούμε για τον καφέ. Τι πιο φυσικό, από το να κάνουμε το ίδιο και για την ντεκαφεϊνέ απόλαυσή μας!

Γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε μία καινοτόμα μέθοδο αποκαφεϊνοποίησης του κόκκου καφέ αποκλειστικά για την Coffee Island.

Τη Natural Liquid Carbon Dioxide Coffee Decaffeination Process – ή αλλιώς Φυσική Μέθοδος Αποκαφεϊνοποίησης με Υγρό Διοξείδιο του Άνθρακα που είναι μια από τις πιο σημαντικές ενώσεις στο φυσικό μας περιβάλλον αλλά και ένας φυσικός διαλύτης της καφεΐνης.

deCO2ffεε λοιπόν! Για γεύση χωρίς συμβιβασμούς. Η διαδικασία αποκαφεϊνοποίησης ολοκληρώνεται σε τρία βασικά στάδια τα οποία αποτελούνται από την βύθιση του καφέ σε νερό και την επαφή του σε υγρό διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο παρακρατά και απομακρύνει ένα ποσοστό καφεΐνης από τους κόκκους καφέ. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται μέχρι να απομακρυνθεί το 99.9% της αρχικής ποσότητας καφεΐνης. Σε τελικό στάδιο, οι κόκκοι φτάνουν στο αρχικό επίπεδο ύγρανσης.

Η διαδικασία αυτή, χρησιμοποιεί φυσικά μέσα, διατηρώντας αναλλοίωτο το γευστικό προφίλ του καφέ σας.

blog_pic_540x360

Εδώ σου αποκαλύπτουμε το μυστικό μας βήμα προς βήμα!

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που όλοι εμείς οι φανατικοί του καφέ αγαπάμε τόσο πολύ. Ένας καφές που η ποιότητα και η γεύση του παραμένουν το ίδιο ξεχωριστές. Δοκιμάστε τον νέο deCO2ffεε σε espresso, φίλτρου, ελληνικό και αρωματικό φίλτρου με γεύση Βανίλια-Φουντούκι και θα συμφωνήσετε.

Αν θες να γίνεις και εσύ ένας deCO2ffεε lover δεν έχεις παρά να περάσεις από ένα καφεκοπτείο Coffee Island για να δοκιμάσεις τα ντεκαφεϊνέ specialty χαρμάνια μας. Και φυσικά θα εντυπωσιαστείς χωρίς να συμβιβαστείς!

gpetropoulos gpetropoulos

Παρόμοια άρθρα
Ο Καφές έγινε Επιστήμη

Το νέο μας cocktail ονομάζεται.. Espresso Tonic!

Κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια.. Στο εξωτερικό είναι must! Έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού.. Το Espresso Tonic αποτελεί μία δροσερή, γευστική πρόταση που σίγουρα θα μας τονώσει, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας! Ξαφνικά βλέπουμε να ξεκινάει δειλά - δειλά την είσοδο του στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για μια τάση των τελευταίων 3 ετών που μπορεί να αποτελέσει και τη νέα αγαπημένη σου καλοκαιρινή και όχι μόνο συνήθεια.