Ο Καφές έγινε Επιστήμη

Απολαμβάνουμε τη γεύση φυσικά και χωρίς συμβιβασμούς!

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Email this to someone

Εμείς στην Coffee Island αγαπάμε τον καφέ, σκεφτόμαστε τον καφέ, ζούμε για τον καφέ. Τι πιο φυσικό, από το να κάνουμε το ίδιο και για την ντεκαφεϊνέ απόλαυσή μας!

Γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε μία καινοτόμα μέθοδο αποκαφεϊνοποίησης του κόκκου καφέ αποκλειστικά για την Coffee Island.

Τη Natural Liquid Carbon Dioxide Coffee Decaffeination Process – ή αλλιώς Φυσική Μέθοδος Αποκαφεϊνοποίησης με Υγρό Διοξείδιο του Άνθρακα που είναι μια από τις πιο σημαντικές ενώσεις στο φυσικό μας περιβάλλον αλλά και ένας φυσικός διαλύτης της καφεΐνης.

deCO2ffεε λοιπόν! Για γεύση χωρίς συμβιβασμούς. Η διαδικασία αποκαφεϊνοποίησης ολοκληρώνεται σε τρία βασικά στάδια τα οποία αποτελούνται από την βύθιση του καφέ σε νερό και την επαφή του σε υγρό διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο παρακρατά και απομακρύνει ένα ποσοστό καφεΐνης από τους κόκκους καφέ. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται μέχρι να απομακρυνθεί το 99.9% της αρχικής ποσότητας καφεΐνης. Σε τελικό στάδιο, οι κόκκοι φτάνουν στο αρχικό επίπεδο ύγρανσης.

Η διαδικασία αυτή, χρησιμοποιεί φυσικά μέσα, διατηρώντας αναλλοίωτο το γευστικό προφίλ του καφέ σας.

blog_pic_540x360

Εδώ σου αποκαλύπτουμε το μυστικό μας βήμα προς βήμα!

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που όλοι εμείς οι φανατικοί του καφέ αγαπάμε τόσο πολύ. Ένας καφές που η ποιότητα και η γεύση του παραμένουν το ίδιο ξεχωριστές. Δοκιμάστε τον νέο deCO2ffεε σε espresso, φίλτρου, ελληνικό και αρωματικό φίλτρου με γεύση Βανίλια-Φουντούκι και θα συμφωνήσετε.

Αν θες να γίνεις και εσύ ένας deCO2ffεε lover δεν έχεις παρά να περάσεις από ένα καφεκοπτείο Coffee Island για να δοκιμάσεις τα ντεκαφεϊνέ specialty χαρμάνια μας. Και φυσικά θα εντυπωσιαστείς χωρίς να συμβιβαστείς!

lowe lowe

Δείτε επίσης
Ο Καφές έγινε Επιστήμη

Ο καφε-τσελεμεντές του Cappuccino από την Coffee Island!

Η αίσθηση της γεύσης του καφέ είναι μοναδική. Ιδιαίτερη και προσωπική υπόθεση για τον καθένα. Ο καφές με έντονο, γευστικό, απολαυστικό και ξεχωριστό χαρακτήρα σου φτιάχνει την ημέρα. Σκέτος ή γλυκός, με πολύ ή λίγο γάλα δε σε απογοητεύει ποτέ. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξεκινάς τη μέρα σου με χαμόγελο και καλή διάθεση… ή μάλλον υπάρχει! Να έχεις και ένα ποτήρι καλό καφέ. Φίλτρου ή espresso, με ζάχαρη ή σκέτο, με γάλα ή χωρίς, ο καφές είναι κάτι ξεχωριστό για τον καθένα. Ωστόσο κάποια πράγματα ταιριάζουν με τον καφέ περισσότερο από άλλα, όπως πχ… το γάλα.

Η φιλοσοφια μας

lowe lowe

Πιστεύουμε και επενδύουμε στην επιστήμη του καφέ!

Στη Coffee Island, όλα γίνονται με επιστημονικό τρόπο και προσοχή στη λεπτομέρεια...από τη διαλογή κόκκων από τις καλύτερες φάρμες, στον συνεχή έλεγχο και την εκπαίδευση του προσωπικού.

Προσφατες δημοσιευσεις

Κατηγορίες