Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας απέσπασε για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά την περσινή της βράβευση, την διάκριση του National Champion στην κατηγορία «Growth Strategy of the Year».

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2015-2016 ανέδειξαν για άλλη μια χρονιά τις επιχειρήσεις που υπερέχουν χάρη στις καλές και καινοτόμες πρακτικές τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η Coffee Island είναι και την φετινή χρονιά μία από αυτές.

Η διάκριση μας είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς το βραβείο «Growth Strategy of the Year» απονέμεται σε επιχειρήσεις που παρουσιάζουν την καλύτερη διεθνή στρατηγική οργανικής ανάπτυξης, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά επίπεδα πωλήσεων και κερδών, με ταυτόχρονη βελτίωση  του μεριδίου  αγοράς. Καταφέραμε να ξεχωρίσουμε μεταξύ 32.000 επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο θεσμό των European Business Awards από 33 χώρες και ο τίτλος αυτός μας έδωσε το εισιτήριο για να περάσουμε στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2016 προκειμένου να διεκδικήσουμε το «ELITE Award for Growth Strategy of the Year».

Ιδιαίτερο κύρος στα European Business Awards τα οποία απονέμονται ετησίως προσδίδει η υποστήριξη τους από κορυφαίες  επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης αλλά και πολιτικούς από ολόκληρη την Ευρώπη.

Το επόμενο στάδιο των βραβείων προϋποθέτει τη δημιουργία ενός βίντεο το οποίο θα παρουσιάζει την ξεχωριστή επιχειρηματική ιστορία της Coffee Island και της επιτυχίας της. Οι κριτές εξετάζοντας όλα τα βίντεο θα απονείμουν στο καλύτερο δημιουργικό την διάκριση «Ruban d’Honneur». Εν συνεχεία οι νικητές θα προχωρήσουν στον τελικό του 2016.

Επίσης, όλα τα βίντεο των National Champion θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα των European Business Awards www.businessawardseurope.com ως μέρος της διαδικασίας της ψηφοφορίας του κοινού, η οποία θα αποφασίσει για τον «National Public Champion» κάθε χώρας. Τον τελευταίο χρόνο συγκεντρώθηκαν πάνω από 170.000 ψήφοι καθώς οι ευρωπαϊκές εταιρείες υποστήριξαν δημόσια  με ψήφο τους πελάτες τους, το προσωπικό τους και συναδέλφους τους όπως άλλωστε και το ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Ελπίζοντας και στη δική σας στήριξη και αναμένοντας με αγωνία τα τελικά αποτελέσματα αισιοδοξούμε πως η Coffee Island θα πετύχει και στον φετινό τελικό!