Ο Καφές έγινε Επιστήμη

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΣΠΙΤΑΚΙ, ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

Share on Facebook216Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Email this to someone

Χριστούγεννα. Η χαρά του σπιτόγατου. Λαμπάκια, φωτάκια, γλυκάκια και χουχούλιασμα με χριστουγεννιάτικες ταινίες και μουσικές. Αράζεις λοιπόν στο σπίτι και…χτυπάει το κουδούνι.

Έκπληξη! Οι σπιτόγατοι φίλοι σου ήρθαν για χουχούλιασμα στο δικό σου σπίτι!

Ψυχραιμία. Τα παιδιά δε ζητούν πολλά. Μια ταινία με χιόνια και happy end να παίζει στην τηλεόραση, μια γωνίτσα στον καναπέ, παρεΐτσα και μια ζεστή κούπα καφέ. Άντε δύο κούπες καφέ. Ο καθένας.

Έκπληξη! Οι σπιτόγατοι φίλοι σου έφεραν μαζί τους τον καφέ που τους αρέσει!

Ο καθένας έφερε τον αγαπημένο του αρωματικό καφέ φίλτρου από τα καφεκοπτεία Coffee Island. Ο Θοδωρής έφερε καφέ φίλτρου με άρωμα Πραλίνα. Η Νάντια έφερε Κανέλα-Φουντούκι. Ο Άκης Καραμέλα-Φουντούκι. Η Γιάννα δεν έφερε καφέ. Έφερε όμως την… Αλεξάνδρα!

Όλοι έβαλαν τον καφέ κι εσύ βάζεις μόνο τον καναπέ και τη Γαλλική Πρέσα.. το μυστικό όπλο για να φτιάξεις τον τέλειο καφέ φίλτρου, για το τέλειο χουχούλιασμα στο σπίτι!

Δες εδώ όλα τα μυστικά της χρήσης της Γαλλικής πρέσας για να εντυπωσιάζεις τους φίλους σου ή τις φίλες των φίλων σου ή τέλος πάντων για να τους εντυπωσιάζεις όλους.

Έκπληξη! Στα καφεκοπτεία Coffee Island θα βρεις πολλούς αρωματικούς καφέδες φίλτρου. Μοναδικά χαρμάνια αρωματισμένα με ειδικά έλαια για να βρεις γεύσεις και αρώματα που δεν το περίμενες και καλή απόλαυση!

gpetropoulos gpetropoulos

Δείτε επίσης
Ο Καφές έγινε Επιστήμη

Τί είναι το Nitro Cold Brew;

Μπαίνουμε σε ένα κατάστημα Coffee Island και ζητάμε από τον barista να μας προτείνει ένα παγωμένο και δροσιστικό ρόφημα διαφορετικό από το Freddo. Πάντα με καφεΐνη και κατάλληλο για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Ωραία τα milkshakes και η παγωμένη σοκολάτα, το παγωμένο τσάι και το sorbeto, αλλά εμείς είμαστε λάτρεις του ΚΑΦΕ..! Και η απάντηση αυτό το καλοκαίρι είναι μία! Nitro Cold Brew Coffee..Ο παγωμένος καφές που έχει αγαπηθεί στο εξωτερικό, ήρθε από την πρώτη ελληνική αλυσίδα καφέ, την Coffee Island. Όμως τι είναι το Nitro Cold Brew? Τι γεύση έχει?

Η φιλοσοφια μας

lowe lowe

Πιστεύουμε και επενδύουμε στην επιστήμη του καφέ!

Στη Coffee Island, όλα γίνονται με επιστημονικό τρόπο και προσοχή στη λεπτομέρεια...από τη διαλογή κόκκων από τις καλύτερες φάρμες, στον συνεχή έλεγχο και την εκπαίδευση του προσωπικού.

Προσφατες δημοσιευσεις

Κατηγορίες