Από το 2007 τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρηματικότητας – European Business Awards απονέμονται ετησίως και επιβραβεύουν ευρωπαϊκές εταιρίες κάθε είδους και μεγέθους από όλο το φάσμα της βιομηχανίας, για την υπεροχή τους, τις καλές και καινοτόμες πρακτικές σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των καλλυντικών,των φαρμακευτικών, της μηχανικής, της μόδας, της μεταποίησης και των μεταφορών.

Τα συγχαρητήρια προέρχονται από ένα ακροατήριο που αποτελείται από αρχηγούς κρατών, κορυφαίους βιομήχανους, επιχειρηματίες, των επικεφαλής επιχειρήσεων, των ιδιοκτητών των ΜΜΕ και ακαδημαϊκών από 33 ευρωπαϊκά έθνη.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η Coffee Island ως μητρική εταιρία & δίκτυο καταστημάτων έχει επιλεγεί από τους κριτές ως ένας από τους συμμετέχοντες στις δέκα τελικές Ruban d’Honneur κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα συμμετέχουμε στην κατηγορία Βράβευσης The Growth Strategy of the Year Award 2014/15 στα European Business Awards.

Με αφορμή λοιπόν αυτή τη διάκριση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλη την ομάδα της Coffee Island γιατί η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας όλων μας.

Με αυτό το βραβείο βρισκόμαστε πλέον στο τελικό στάδιο της διαδικασίας βράβευσης. Αυτό σημαίνει πως έχουμε επιλεγεί ως ένα από τα πιο δυναμικά και υγιή συστήματα Franchise της Ευρώπης, αποδεικνύοντας έμπρακτα τις βασικές αρχές των European Business Awards: Επιτυχία – Καινοτομία – Ήθος – Εξωστρέφεια.

Οι κριτές των European Business Awards αποτελούνται από κορυφαίες προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου, ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες, και πολιτικούς ηγέτες όπως οι Karel De Gucht (former EU Trade Commissioner), Yves Leterme (former Belgian Prime Minister), Jose Aznar(former Prime Minister of Spain), Arnold Rüütel (former Prime Minister of Estonia), Emil Constantinescu (former President of Romania), Petar Stoyanov (former President of Bulgaria), Isidoro Unda (CEO of Atradius),Peter Brabeck-Lethmathe (former CEO of Nestle), Gilbert Ghostine(Managing Director of Diageo Continental Europe).

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η εταιρία μας λειτουργεί ως πρότυπο αναφοράς για την επιχειρηματική αριστεία σε όλη την Ευρώπη και γι’ αυτό θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τη διαδικασία από την οποία περάσαμε για να φτάσουμε μέχρι εδώ.

  1. Εγγραφήκαμε και υποβάλαμε τη φόρμα συμμετοχής μας online μαζί με 24.000 επιχειρήσεις από 33 Ευρωπαϊκές χώρες.
  2. Επιλεγήκαμε ως National Champions από τους κριτές σύμφωνα με την online Αίτηση Συμμετοχής μαζί με άλλες 69 ελληνικές επιχειρήσεις στην κατηγορία “The BP Target Neutral Growth Strategy of the Year Award”.
  3. Δημιουργήσαμε video για να στηρίξουμε την υποψηφιότητά μας ως National Champions το οποίο και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΒΑ για την ψηφοφορία του κοινού & κριτών.
  4. Οι Ruban D’Honneur αποδέκτες επιλέγονται από τους κριτές βάσει της online Αίτησης Συμμετοχής & της συμμετοχής με video. Επιλεγήκαμε στις 110 εταιρίες πανευρωπαϊκά και από τις 70 ελληνικές οι 7 προκρίθηκαν στη φάση αυτή. Η κατηγορία που επιλεγήκαμε είναι η Growth Strategy of the Year.
  5. Επόμενο βήμα είναι…oι νικητές της Κατηγορίας να επιλεχθούν μετά από τις Ruban d ‘Honneur face to face judging sessions και να αναγγελθούν στο τελικό gala των EBA.

 

Είμαστε λοιπόν αισιόδοξοι πως σύντομα θα τα καταφέρουμε στο επόμενο και τελικό στάδιο με τη βοήθεια όλων μας!