Ο ελληνικός καφές είναι τέχνη. Γι’ αυτό θέλει μεράκι και υπομονή. Θέλει το χρόνο του.
Οι φίλοι του ελληνικού καφέ ξέρουν ότι  για να τον απολαύσεις, πρέπει να μάθεις και να τον περιμένεις.

Στα Coffee Island όμως, ο ελληνικός καφές έχει ήδη κλείσει όλα τα αρώματα και τη φρεσκάδα του σε σακουλάκια και… σε περιμένει αυτός!

Ναι, είναι αλήθεια. Στα καφεκοπτεία Coffee Island θα βρείτε συσκευασμένο ελληνικό καφέ να σας περιμένει φρεσκοαλεσμένος.

Ελάτε και ανακαλύψτε πέντε χαρμάνια ελληνικού καφέ (Παραδοσιακός, Special, Ξανθός, Σκούρος, Extra Σκούρος) + decaf από δύο προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες, Arabica και Robusta που για τους απαιτητικούς σημαίνουν υψηλή ποιότητα και ξεχωριστή γεύση.  Κάθε ποικιλία είναι ψημένη ξεχωριστά, έτσι ώστε να τονίζονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και να προσθέτει τη δική της, ξεχωριστή πινελιά στο χαρμάνι.

5d4a3063ok

Κάθε μέρα αλέθουμε, συσκευάζουμε και σας περιμένουμε. Θα το διαβάσετε και στο σακουλάκι. Μαζί με το βάρος γράφουμε πάντα και την ημερομηνία άλεσης. Γιατί, στα Coffee Island, ο φρεσκοαλεσμένος ελληνικός καφές δεν μένει ποτέ πάνω από δύο ημέρες στο καφεκοπτείο, γιατί θέλουμε να είναι πάντα φρέσκος. Όπως είπαμε στα καφεκοπτεία Coffee Island δεν περιμένεις εσύ τον ελληνικό καφέ, σε περιμένει αυτός. Απλά, επειδή είναι μερακλίδικος, δεν περιμένει για πολύ. Γι’ αυτό μην τον χάσεις!

Παράγγειλε τον αγαπημένο σου ελληνικό καφέ