Γενικά άρθρα

Η οικογένεια της Coffee Island στο Franchise Business

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Email this to someone

Στην προσπάθειά μας να αναπτύξουμε το όραμά μας για την δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες, επενδυτές και πελάτες της αλυσίδας του καφεκοπτείου μας, συμμετέχουμε σε κάθε έκδοση του περιοδικού Franchise Business, που είναι το πρώτο μέσο ενημέρωσης franchising στην Ελλάδα.

Στο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού, 11 δικαιοδόχοι μας, από Αθήνα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Σαντορίνη και άλλες περιοχές, απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με την εταιρία μας και δίνουν την ειλικρινή τους άποψη για την μεταξύ μας συνεργασία και την πορεία τους μέχρι σήμερα.

01_blog

Άψογη, άριστη, εξαιρετική, γεμάτη σεβασμό, αξιοπιστία και προσοχή στη λεπτομέρεια είναι λέξεις με τις οποίες χαρακτήρισαν τη συνεργασία τους με την εταιρία μας, ως μέλη της οικογένειας της Coffee Island.Η Coffee Island ήταν εκεί για όλους τους από την στιγμή που άνοιξαν την επιχείρησή τους. Από την επιλογή του σημείου, την κατασκευή έως και την λειτουργία τους.

Η δυναμική της εταιρίας μας τους δίνει τη διάθεση να μην επαναπαύονται αλλά με χαρά και διάθεση να βρίσκουν πάντοτε κάτι για να εμπλουτίσουν την εμπειρία που προσφέρουν τα Coffee Island.

Η εντιμότητα με την οποία αντιμετωπίζονται είναι το σημείο που τονίσανε προτείνοντας σε νέους επιχειρηματίες να ενταχθούν στην οικογένεια του Coffee Island, λέγοντας πως μια τέτοια συνεργασία διασφαλίζει την επιτυχία της επιχείρησής τους και την διασφάλιση ενός όμορφου μέλλοντος.

gpetropoulos gpetropoulos

Παρόμοια άρθρα
Γενικά άρθρα

Exclusive Area Brazil

Το μαγικό ταξίδι του καφέ στην Coffee Island, ξεκινά από φάρμες σε μακρινές γωνιές τη γης, που έχουμε επιλέξει μετά από λεπτομερή έρευνα για να φέρνουμε την καλύτερη ποιότητα καφέ στο ποτήρι σας!
Γενικά άρθρα

Ντεκαφεϊνέ; Φυσικά!

Ο ντεκαφεϊνέ καφές δημιουργήθηκε ώστε να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τη γεύση και το άρωμα του καφέ ανεξαιρέτως, ακόμα και εκείνοι που για δικούς τους λόγους δεν θέλουν να καταναλώνουν καφεΐνη.