Χριστούγεννα.. Τι σκεφτόμαστε και τι νιώθουμε στο άκουσμα αυτής της λέξης; Χρώματα, φωτάκια, αρώματα, χριστουγεννιάτικα φαγητά, βασιλόπιτα – μελομακάρονα – κουραμπιέδες , περισσότερος χρόνος με τους φίλους μας και την οικογένειά μας, ίσως ταξίδια, σίγουρα μερικές μέρες άδειας και δουλειά μέχρι αργά την τελευταία μέρα της εργασίας μας. Αν το καλοσκεφτούμε όλα αυτά είναι που μας φτιάχνουν την διάθεση και μας κάνουν να χαμογελάμε σαν ξέγνοιαστα παιδιά.

αρωματικός καφέ φίλτρου Κανέλα Coffee Island

Εάν όχι όλοι, τότε σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς, περιμένουμε τα πρώτα φωτάκια στους δρόμους της πόλης, στα μαγαζιά, τα πρώτα στολίδια στα μαγαζιά και εν τέλει κάτι που να μας βοηθήσει να νιώσουμε στο κλίμα των Χριστουγέννων, να βγούμε από την ρουτίνα βρε παιδί μου.  Ακόμη και η κούπα με τον αρωματικό καφέ φίλτρου Κανέλα Coffee Island, που απολαμβάνω στο γραφείο μου αυτή την στιγμή…. Ε θα το πω.. θυμίζει Christmas!!

αρωματικός καφέ φίλτρου Κανέλα Coffee Island

Μόλις μου έφερε ο Γιώργος (Προϊστάμενος RnD) να δοκιμάσω ένα φανταστικό ρόφημα, που λέει θυμίζει Χριστούγεννα και μελομακάρονα και βασιλόπιτες. Και ο Στέλιος (δουλεύει με τον Γιώργο στο ίδιο τμήμα) μου έφερε και 2ο ρόφημα, το οποίο είχε και σαντιγί και κανέλα από πάνω. Θα την πω την αμαρτία μου, το δοκίμασα..

ζεστή  σοκολάτα με κανέλα-μοσχοκάρυδο

Είναι φανταστικό! Ένα θα σας πω.. Είναι σαν ζεστή  σοκολάτα με κανέλα-μοσχοκάρυδο και πραγματικά μυρίζει φοβερά. Μύρισε όλο  το γραφείο Χριστούγεννα και οι διπλανοί μου ζήλεψαν και άρπαξαν το 2ο ποτήρι με την σαντιγί. Εντάξει, προσπαθώ να σκεφτώ πώς να περιγράψω την “έκρηξη” γεύσεων και αρωμάτων που απόλαυσα.. αλλά τα λόγια είναι περιττά! Απλά δοκιμάστε το! Έστω μία φορά. Απλά σκεφτείτε πως είναι το Χριστουγεννιάτικο ρόφημα της Coffee Island για το 2017, δηλαδή θα το απολαμβάνουμε για μικρό χρονικό διάστημα, από 17/11 και μέχρι 7/1/2018.

Καλές γιορτές με υγεία και πολλή αγάπη!

Coffee Island. Μοναδικός καφές για μοναδικούς ανθρώπους.

Απόλαυσέ το τώρα!