Από το 1999 και το πρώτο παραδοσιακό καφεκοπτείο, με μοντέρνα οπτική… στα European Business Awards 2016/17.

Με άλλα λόγια, από τον ωμό κόκκο που συναντούμε στις καλύτερες φάρμες του κόσμου, μέχρι τη δημιουργία των ιδιαίτερων χαρμανιών… από την εύρεση της ιδανικής καμπύλης καβουρδίσματος και την τελετουργία παρασκευής ροφημάτων, μέχρι τους συνεχόμενους έλεγχους, τις μετρήσεις, το σχεδιασμό και το στήσιμο κάθε καταστήματος, την εκπαίδευση του προσωπικού, αλλά και τη συνεχή υποστήριξή τους. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα περικλείονται σε τρεις λέξεις: πάθος, αγάπη, μεράκι. Αυτές είναι οι λέξεις που μας οδηγούν σε κάθε μας διάκριση!

Σήμερα όλοι εμείς στην Coffee Island είμαστε υπερήφανοι που για 3η συνεχόμενη χρονιά αποσπάσαμε την Ευρωπαϊκή διάκριση του National Champion στα European Awards 2016/17, περνώντας στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για τη διεκδίκηση του «The ELITE Award for Growth Strategy of the Year». Η διάκρισή μας είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς το βραβείο «Growth Strategy of the Year» απονέμεται σε επιχειρήσεις που παρουσιάζουν την καλύτερη διεθνή στρατηγική οργανικής ανάπτυξης, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά επίπεδα πωλήσεων και κερδών, με ταυτόχρονη βελτίωση του μεριδίου αγοράς. Η Coffee Island προκρίθηκε ως μία από τις 636 κορυφαίες επιχειρήσεις σε σύνολο 33.000 που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό από 34 χώρες της Ευρώπης. Τα βραβεία απονέμει κάθε χρόνο η RSM International.

Στη δεύτερη φάση, των βραβείων οι εταιρείες «National Champions» θα υποβάλλουν ένα video. Εκεί θα παρουσιάσουμε την ξεχωριστή επιχειρηματική ιστορία της Coffee Island και την επιτυχία της. Το συγκεκριμένο video, εκτός από την επίσημη αξιολόγηση, θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα www.businessawardseurope.com, έτσι ώστε το κοινό να έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του εταιρεία. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2017 με την ειδική τελετή απονομής, στην οποία θα ανακοινωθούν και επίσημα οι τελικοί νικητές της κάθε κατηγορίας.

Εν αναμονή, λοιπόν, των νέων αποτελεσμάτων, που πιστεύουμε ότι θα μας φέρουν την επόμενη διάκριση με τη δική σας ψήφο. Άλλωστε για εμάς, στην Coffee Island, η επιμονή στη λεπτομέρεια ή αλλιώς, η επιστήμη του καφέ, είναι το εισιτήριό μας για το ταξίδι προς την κορυφή!