Διακρίσεις

Μία συμμετοχή, μία ψήφος εμπιστοσύνης για την Coffee Island!

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Email this to someone

Η Coffee Island, έχοντας ανακηρυχθεί ως «National Champion» για 3η συνεχόμενη χρονιά, περνάει στη δεύτερη φάση και με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την υποψηφιότητά της για το βραβείο “The Elite Award for Growth Strategy” στα European Business Awards 2016/2017.

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα μάς χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς αφορά στη στρατηγική ανάπτυξη του οργανισμού μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Είμαστε ευτυχείς που η ελληνική επιχειρηματικότητα αναδεικνύεται με αυτόν τον τρόπο στη διεθνή αγορά. Στο πλαίσιο του τελικού σταδίου της αξιολόγησής μας από την επιτροπή των European Business Awards παρουσιάζουμε την επιχειρηματική μας δράση και το επαγγελματικό μας προφίλ σε ένα βίντεο.
Βασικός μας στόχος με τη δημιουργία και δημοσίευση του συγκεκριμένου βίντεο είναι να μεταδώσουμε την αγάπη μας και το πάθος μας για τον καφέ αλλά και να ζητήσουμε από όλους εσάς που μοιράζεστε το ίδιο πάθος για τον καφέ, την υποστήριξη και την ψήφο σας.

Ο ενθουσιασμός μας, η σκληρή δουλειά, η επιμονή, το μεράκι και η αγάπη μας για τον καφέ, μάς έφεραν στο προσκήνιο. Ελπίζουμε στη δική σας ψήφο και στήριξη και αναμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Μπορείτε να δείτε το βίντεό μας και να μας στηρίξετε με την ψήφο σας εδώ:

 

Ψήφισε εδώ

gpetropoulos gpetropoulos

Δείτε επίσης
Διακρίσεις

Μια ακόμη διάκριση για την Coffee Island στο μαραθώνιο των European Business Awards!

Από το 2007 τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρηματικότητας - European Business Awards απονέμονται ετησίως και επιβραβεύουν ευρωπαϊκές εταιρίες κάθε είδους και μεγέθους από όλο το φάσμα της βιομηχανίας, για την υπεροχή τους, τις καλές και καινοτόμες πρακτικές σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των καλλυντικών,των φαρμακευτικών, της μηχανικής, της μόδας, της μεταποίησης και των μεταφορών.

Η φιλοσοφια μας

lowe lowe

Πιστεύουμε και επενδύουμε στην επιστήμη του καφέ!

Στη Coffee Island, όλα γίνονται με επιστημονικό τρόπο και προσοχή στη λεπτομέρεια...από τη διαλογή κόκκων από τις καλύτερες φάρμες, στον συνεχή έλεγχο και την εκπαίδευση του προσωπικού.

Προσφατες δημοσιευσεις

Κατηγορίες