Ethiopia Guji

Έφτασε ο 14ος κατά σειρά limited καφές του MICROFARM PROJECT®, Ethiopia Guji, 100% Specialty Arabica από την Αιθιοπία, τη γενέτειρα του καφέ!

Ταξιδέψαμε άλλη μια φορά με το MICROFARM PROJECT® στη μαγευτική Αιθιοπία για να ανακαλύψουμε ένα μοναδικό specialty καφέ. Ο Ethiopia Guji μας ενθουσίασε τόσο για το ανεπανάληπτο γευστικό του προφίλ όσο και για την ιστορία του. Το όνομα του Ethiopia Guji, προέρχεται από την ομώνυμη φυλή της περιοχής και παράγεται από μικροκαλλιεργητές με περιορισμένο αριθμό καφεόδεντρων. Φανταστείτε τον ενθουσιασμό μας για τα πολύπλοκα αρώματα του και μοναδικό του γευστικό προφίλ που αναδεικνύει τον Ανανά, τη Μαύρη Σοκολάτα και τη Μέντα!  Όλα αυτά οφείλονται στο μεράκι των μικροκαλλιεργητών, τη ξηρή μέθοδο επεξεργασίας του καφέ και φυσικά το artisan καβούρδισμα του!

Γευστικό προφίλ

Άρωμα Ανανά, Μαύρης Σοκολάτας και Μέντας, βελούδινο και γεμάτο σώμα με μακρά, γλυκιά και καθαρή επίγευση.

γευστικό προφίλ καφέ

3 ισχυροί λόγοι να δοκιμάσεις τον Ethiopia Guji

  1. Αξίζεις το ανεπανάληπτο: Στην καθημερινότητά σου απολαμβάνεις έναν συγκεκριμένο καφέ, μια συγκεκριμένη ποικιλία ή ένα χαρμάνι. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό, έναν καφέ με μοναδικό γευστικό προφίλ που δεν επαναλαμβάνεται. Αυτή η μικρή αλλαγή στη συνήθειά σου, θα κάνει την διαφορά.
  2. Αξίζεις το διαφορετικό: Ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που τους αρέσουν οι νέες (γευστικές) εμπειρίες και οι περιπέτειες. Ενδεχομένως να έχεις επιλέξει ήδη να απολαμβάνεις κάθε 100% Specialty Arabica καφέ του MICROFARM PROJECT®. Εάν όχι τώρα είναι η ευκαιρία σου. Δοκίμασέ τον όσο προλαβαίνεις. Challenge accepted;
  3. Αξίζεις κάτι που είναι limited: Αυτός ο καφές δεν επαναλαμβάνεται και δεν θα έχεις την ευκαιρία να τον δοκιμάσεις πάλι. Ο καφές Ethiopia Guji παραμένει για 2 μήνες και έως εξαντλήσεώς του στα καφεκοπτεία Coffee Island. Οπότε… είναι λίγοι οι τυχεροί!

microfarm project ethiopia guji

Tip: Για περισσότερη απόλαυση, ο Ethiopia Guji υπάρχει και σε συσκευασία των 200g. Μπορούμε να αλέσουμε εμείς τον καφέ, εκτός εάν είσαι ο απόλυτος Home Barista. Η επιλογή είναι δική σου!

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΝ!

Εάν θέλετε να μάθετε για το Microfarm Project®, πατήστε εδώ.

Εάν θέλετε να μάθετε για το Direct Trade, πατήστε εδώ.