Το Nitro Cold Brew είναι ένα επαναστατικό, δροσιστικό ρόφημα που ήρθε για να μείνει αλλά και να αλλάξει τις γευστικές μας συνήθειες! Φανταστείτε έναν καφέ κρύας εκχύλισης, που διατηρεί όλα τα γλυκά χαρακτηριστικά της ποικιλίας που καβουρδίζουμε, δίνοντας ένα γλυκό ρόφημα χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης, με νότες σοκολάτας, καραμέλας και με φρουτένια επίγευση.

GIF νέος καφές

Αν σε αυτό προσθέσουμε την εισαγωγή αζώτου (Nitro), ώστε το ρόφημα να αποκτήσει την πιο πυκνή και βελούδινη κρέμα σε συνδυασμό με το μοναδικό σερβίρισμα Draught (με κάνουλα) που εντυπωσιάζει, καταλήγουμε στον 1ο παγωμένο Draught καφέ της αγοράς.

Δες το σερβίρισμα.. τα σπάει! Εντυπωσιακό να σερβίρουν τον καφέ σου στο ειδικό ποτήρι Nitro Cold Brew μέσω κάνουλας (draught)!

 

Ξέρετε πως φτιάχνεται;

Ο καφές εκχυλίζεται με νερό για 16 ώρες περίπου. Μετά την εκχύλιση, αποθηκεύεται σε αυτόκλειστα δοχεία, όπου προστίθεται άζωτο με πίεση. Και το αποτέλεσμα είναι ένας #monadikoskafes! Το άζωτο διαλύεται πολύ αργά μέσα στο ρόφημα δίνοντας μία απαλή και λεία υφή, με κρεμώδη αίσθηση. Πρόκειται για ένα γλυκόπιοτο ρόφημα, ενώ από την πρώτη κιόλας γουλιά μπορείς να αντιληφθείς τα έντονα γευστικά χαρακτηριστικά Σοκολάτας, καραμέλας και φρούτων!

Βρες εδώ τα καφεκοπτεία με Nitro Cold Brew:

Απόλαυσέ τον!