Ο Καφές έγινε Επιστήμη

Nitro Cold Brew! Δροσιστικό, επαναστατικό ρόφημα..

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Email this to someone

Το Nitro Cold Brew είναι ένα επαναστατικό, δροσιστικό ρόφημα που ήρθε για να μείνει αλλά και να αλλάξει τις γευστικές μας συνήθειες! Φανταστείτε έναν καφέ κρύας εκχύλισης, που διατηρεί όλα τα γλυκά χαρακτηριστικά της ποικιλίας που καβουρδίζουμε, δίνοντας ένα γλυκό ρόφημα χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης, με νότες σοκολάτας, καραμέλας και με φρουτένια επίγευση.

Αν σε αυτό προσθέσουμε την εισαγωγή αζώτου (Nitro), ώστε το ρόφημα να αποκτήσει την πιο πυκνή και βελούδινη κρέμα σε συνδυασμό με το μοναδικό σερβίρισμα Draught (με κάνουλα) που εντυπωσιάζει, καταλήγουμε στον 1ο παγωμένο Draught καφέ της αγοράς.

Δες το σερβίρισμα.. τα σπάει! Εντυπωσιακό να σερβίρουν τον καφέ σου στο ειδικό ποτήρι Nitro Cold Brew μέσω κάνουλας (draught)!

 

Ξέρετε πως φτιάχνεται;

Ο καφές εκχυλίζεται με νερό για 16 ώρες περίπου. Μετά την εκχύλιση, αποθηκεύεται σε αυτόκλειστα δοχεία, όπου προστίθεται άζωτο με πίεση. Και το αποτέλεσμα είναι ένας #monadikoskafes! Το άζωτο διαλύεται πολύ αργά μέσα στο ρόφημα δίνοντας μία απαλή και λεία υφή, με κρεμώδη αίσθηση. Πρόκειται για ένα γλυκόπιοτο ρόφημα, ενώ από την πρώτη κιόλας γουλιά μπορείς να αντιληφθείς τα έντονα γευστικά χαρακτηριστικά Σοκολάτας, καραμέλας και φρούτων!

Βρες εδώ τα καφεκοπτεία με Nitro Cold Brew:

Απόλαυσέ τον!

dkapogiannatou dkapogiannatou

Παρόμοια άρθρα
Ο Καφές έγινε Επιστήμη

Το νέο μας cocktail ονομάζεται.. Espresso Tonic!

Κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια.. Στο εξωτερικό είναι must! Έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού.. Το Espresso Tonic αποτελεί μία δροσερή, γευστική πρόταση που σίγουρα θα μας τονώσει, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας! Ξαφνικά βλέπουμε να ξεκινάει δειλά - δειλά την είσοδο του στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για μια τάση των τελευταίων 3 ετών που μπορεί να αποτελέσει και τη νέα αγαπημένη σου καλοκαιρινή και όχι μόνο συνήθεια.
Ο Καφές έγινε Επιστήμη

6 Λόγοι γιατί πρέπει να επιλέξεις τις Κάψουλες της Coffee Island

Ποιότητα τώρα! Η χρήση του καφέ σε κάψουλα γνώρισε μεγάλη έξαρση τα τελευταία χρόνια, κυρίως εξαιτίας του μεγαλύτερου ατού που παρέχει.. που είναι η ταχύτητα. Αλλά και η ευκολία! Γιατί τι είναι το πάτημα ενός κουμπιού;