Coffee Island Home Top

Read More
Artisan Roasting

Coffee Island Home Top

Read More
MicroFarm Project®

Microfarm Project: Ethiopia Yukro

Από την ETHIOPIA με πολλή πολλή γεύση!

Στην Αιθιοπία κάνει κρύο…! Μετά από την επιτυχημένη πορεία και την εξάντληση των αποθεμάτων του καφέ Rwanda Gashonga Red Bourbon, συνεχίζουμε με έναν ακόμα Specialty Coffee, τον ETHIOPIA YUKRO από την περιοχή Gera, στα δυτικά της Αιθιοπίας.

(περισσότερα…)

Συνεργασίες

Ο κύριος SAM DEMISSE σε μια συζήτηση εφ’ όλης της… ύλης του καφέ!

Συναντήσαμε τον Sam, στο loft του GazARTE λίγη ώρα μετά την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία του στο event της Coffee Island. Στην αρχή μας ξάφνιασε γιατί εμφανίστηκε φορώντας ένα πολύ «ζεστό» και επίσημο κοστούμι, αν σκεφτεί κανείς ότι «έξω» είχε 38 βαθμούς Κελσίου.

(περισσότερα…)

Συνεργασίες

Μια «ζεστή» χειραψία με τον EDGARD BRESSANI ανοίγει μια συζήτηση εκ βαθέων!

Γνωρίσαμε τον Edgard, λίγο μετά την ομιλία του στο event της Coffee Island και ο θερμός χαιρετισμός του, φιλώντας μας σταυρωτά, μας θύμισε το ζεστό τρόπο καλωσορίσματος των Βραζιλιάνων.

(περισσότερα…)

MicroFarm Project®

Microfarm Project: Rwanda Gashonga Red Bourbon

Μετά από την επιτυχημένη πορεία και την εξάντληση των αποθεμάτων του καφέ Nicaragua Santa Maria de Lourdes, συνεχίζουμε με έναν ακόμα Specialty Coffee, τον Rwanda Gashonga Red Bourbon από την περιοχή Rusizi, στα δυτικά της Rwanda.

(περισσότερα…)