Μπαίνουμε σε ένα κατάστημα Coffee Island και ζητάμε από τον barista να μας προτείνει ένα παγωμένο και δροσιστικό ρόφημα διαφορετικό από το Freddo. Πάντα με καφεΐνη και κατάλληλο για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Ωραία τα milkshakes και η παγωμένη σοκολάτα, το παγωμένο τσάι και το sorbeto, αλλά εμείς είμαστε λάτρεις του ΚΑΦΕ..!

Και η απάντηση αυτό το καλοκαίρι είναι μία! Nitro Cold Brew Coffee..Ο παγωμένος καφές που έχει αγαπηθεί στο εξωτερικό, ήρθε από την πρώτη ελληνική αλυσίδα καφέ, την Coffee Island. Όμως τι είναι το Nitro Cold Brew? Τι γεύση έχει?

Nitro Cold Brew

Nitro Cold Brew

Ο καφές εκχυλίζεται με νερό σε θερμοκρασία δωματίου ή σε παγωμένο νερό για 16 ώρες περίπου. Μετά την εκχύλιση, αποθηκεύεται σε αυτόκλειστα δοχεία, όπου προστίθεται άζωτο με πίεση. Και το αποτέλεσμα είναι ένας #monadikoskafes! Το άζωτο διαλύεται πολύ αργά μέσα στο ρόφημα δίνοντας μία απαλή και λεία υφή, με κρεμώδη αίσθηση. Είναι γλυκόπιοτο, ενώ από την πρώτη κιόλας γουλιά μπορείς να αντιληφθείς τα έντονα γευστικά χαρακτηριστικά Σοκολάτας, καραμέλας και φρούτων!

Πρόκειται για ένα άκρως δροσιστικό ρόφημα που θα μας συντροφεύει αυτό το καλοκαίρι. Ο Barista θα μας το σερβίρει στο ειδικό ποτήρι μέσω της κάνουλας που θυμίζει εκείνη που μας σερβίρει μπύρα ο barman τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια που απολαμβάνουμε κάτι δροσερό με την παρέα μας.

Nitro Cold Brew, ένα ρόφημα που θα γίνει trend αυτή την χρονιά.

Βρες εδώ τα καταστήματα

Παράγγειλε τώρα τον αγαπημένο σου καφέ στο coffeeisland.gr