Διακρίσεις

Βραβείο Best Coffee Chain – Southern Europe για την Coffee Island

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Email this to someone

Η Coffee Island επέστρεψε από την Ουγγαρία με το βραβείο! Στο πλαίσιο του θεσμού European Coffee Symposium η Coffee Island κέρδισε την πρώτη θέση στα βραβεία Best Coffee Chain in Southern Europe!

blog_pic_540x360

Όντας μία αμιγώς ελληνική εταιρία χαιρόμαστε που παρόλη την ανήσυχη οικονομική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας το δίκτυο της Coffee Island κατάφερε να διακριθεί και να ξεχωρίσει σε τόσο σημαντικά βραβεία και σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία.

Το όραμα της Coffee Island υλοποιήθηκε μέσα από την ομαδικότητα και την καθημερινή προσπάθεια μας ως δίκτυο να προσφέρουμε σε όλους το ποιοτικό και μοναδικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Το πάθος μας, η αγάπη και το μεράκι μας για τον καφέ αποδίδουν… καρπούς. Μοιραζόμαστε με όλους εσάς τη χαρά μας και στοχεύουμε σε επόμενες εξίσου σημαντικές βραβεύσεις. Έτσι, με την άριστη λειτουργία και συνεργασία του δικτύου μας κατορθώνουμε και προσφέρουμε καθημερινά σε όλους εσάς τον αγαπημένο μας καφέ!

gpetropoulos gpetropoulos

Παρόμοια άρθρα
Διακρίσεις

Μια ακόμη διάκριση για την Coffee Island στο μαραθώνιο των European Business Awards!

Από το 2007 τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρηματικότητας - European Business Awards απονέμονται ετησίως και επιβραβεύουν ευρωπαϊκές εταιρίες κάθε είδους και μεγέθους από όλο το φάσμα της βιομηχανίας, για την υπεροχή τους, τις καλές και καινοτόμες πρακτικές σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των καλλυντικών,των φαρμακευτικών, της μηχανικής, της μόδας, της μεταποίησης και των μεταφορών.