Χριστούγεννα, φώτα, χρώματα, δώρα, μουσική στους δρόμους, κρύο.. ότι πρέπει για ένα ζεστό καφεδάκι. Για τους ανθρώπους της Coffee Island, ο μήνας αυτός σημαίνει Artisan Roasting… γιορτινά.

1_540x360

Γι΄ αυτό φοράμε τα γιορτινά μας και με κέφι αρχίζουμε το καβούρδισμα του καφέ που απαιτεί γνώση αλλά και ταλέντο, συντονισμό των αισθήσεών μας αλλά και φαντασία. Δηλαδή αρχίζουμε το Artisan Roasting! Το ψήσιμο του καφέ ξεκινάει στην ιδανική θερμοκρασία για την κάθε ποικιλία, όπως μας υποδεικνύουν οι καμπύλες ψησίματος. Μα τι αρώματα είναι αυτά! Ο αέρας της Πάτρας πλημμύρισε με αρώματα που σου φτιάχνουν την διάθεση. Μια εορταστική διάθεση την οποία θέλουμε να μοιραστούμε με όλους στα καφεκοπτεία Coffee Island. Το ψήσιμο στις εγκαταστάσεις μας στην Πάτρα δεν σταματάει ποτέ. Ακόμα και τις μέρες των εορτών ψήνουμε εντατικά για να έχουμε έτοιμο τον αγαπημένο μας καφέ.

2_540x360

Και για να είμαστε σίγουροι, δοκιμάζουμε τον καφέ μας, με αυστηρά κριτήρια. Μία διαδικασία με ιδιαίτερη βαρύτητα και υψηλή σπουδαιότητα, που εξασφαλίζει την μοναδικότητα των γεύσεων στις ποικιλίες και τα χαρμάνια μας αλλά και στην ποιότητά τους. Η διαδικασία αυτή λέγεται Cupping! Ο έλεγχος του καφέ, λοιπόν, στην Coffee Island δεν σταματάει ποτέ.

3_540x360

Η επιτυχημένη διαδικασία του ψησίματος (Artisan Roasting) και του Cupping φέρνει χαρά. Χαρά που γίνεται γιορτή. Με καλή παρέα και εορταστική διάθεση φέρνουμε τα Χριστούγεννα στην Coffee Island!

Χριστούγεννα για εμάς σημαίνει κρύο, άρωμα φρεσκοψημένου καφέ στον αέρα, συνεχόμενες γευστικές δοκιμές και αγάπη…. πολλή αγάπη, αφοσίωση και μεράκι για τον καφέ!

Από όλους εμάς στην Coffee Island ευχές για Καλά Χριστούγεννα!

4_540x360

Coffee Island, ο Καφές έγινε Επιστήμη

Save

Save

Save

Save